Domov O podjetju Kontakt Ugodnosti Prijava Moja košarica
Izdelkov:0
Cena:0,00EUR
Poglej vsebino košarice
Moj račun
  Prodajni program
 Icom KV postaje (5)


 Icom KV/VHF/UHF mobilne postaje (4)


 Icom VHF/UHF ročne postaje (2)


 Icom letalske postaje


 Yaesu KV postaje (5)


 Yaesu KV/VHF/UHF mobilne postaje (9)


 Yaesu VHF/UHF ročne postaje (5)


 Yaesu letalske postaje


 Antene KV (13)


 Antene VHF/UHF (6)


 Antenski tunerji (4)


 Rotatorji (6)


 Antenski preklopniki (1)


 Baluni (4)


 Koaksialni kabli (7)


 Konektorji (37)


 Mikrofoni (7)


 Napajalniki (4)


 Ojačevalci KV (4)


 Tasterji (1)


 SWR metri, analizatorji (7)


 Zvočniki (3)
  Kaj je novega?
DC konektor 'banana' ženski črn
DC konektor 'banana' ženski črn

V košarico 1,50EUR
DC konektor 'ban...
več o tem
Pogoji poslovanja Pogoji poslovanja
SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

V spletni trgovini Konekt lahko kupujete 24 ur na dan, pogoj je le registracija kupca, ki je brezplačna.


Slike artiklov

Slike artiklov v spletni trgovini so simbolične in ni nujno, da v celoti odražajo dejansko stanje ponudbe.

 
Cene artiklov
 
Cene vseh izdelkov vsebujejo DDV. Prodajalec je davčni zavezanec. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Kupec plača blago z gotovino ob prevzemu po pošti – po povzetju ali preko nakazila na TRR.

Dobavni rok

Za artikle na zalogi je dobava 1-12 delovnih dni, računano od dneva potrditve kupčevega naročila. Za artikle, ki pa niso na zalogi, je dobavni rok do 30 dni po prejetem naročilu. V vsakem primeru pa bo kupec po elektronski pošti obveščen o roku dobave artiklov.

Garancijski rok

Prodajalec jamči, da bo izdelek brezhibno deloval v garancijskem roku in še naprej. V primeru napake na izdelku je garancijska doba ki jo priznamo 6 (šest) mesecev, oziroma na izdelke pri katerih piše garancijska doba 12 (dvanajst) mesecev.  V tem obdobju je nato prodajalec dolžan izdelek popraviti oziroma ga zamenjati z delujočim. V primeru sporov je tukaj pristojno sodišče v Mariboru.
 
Vračilo izdelkov in odstop od pogodbe
 
Kupcu pripada pravica, da v štirinajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.  Možnost vračila ne velja pri pogodbah, katerih predmet je blago, katerega vrednost je odvisna od dogajanj na finančnih trgih, na katere ponudnik nima nobenega vpliva, pri pogodbah o dobavi računalniških programov, če je potrošnik odprl varnostni pečat, pri pogodbah o dobavi časopisov, revij in periodičnih publikacij. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga.
Pri odstopu kupca od pogodbe mora prodajalec vrniti celotno kupnino, skupaj s poštnino takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku tridesetih dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Če prodajalec zamudi z vračilom plačila, mora potrošniku poleg zakonitih zamudnih obresti plačati še eno desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri plačilu.O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-mail naslov: info@konekt.si ali preko običajne pošte na naslov ponudnika. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je poštna pošiljka oddana v roku. Kupec mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati ponudniku v nadaljnih 30 dneh, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Priložena mora biti kopija računa. 
 
 
Reklamacije artiklov

Kupec na lastne stroške pošlje izdelek z napako v garancijskem roku na naslov prodajalca. Če prodajalec ugotovi, da je reklamacija upravičena, bo izdelek popravil ali zamenjal ter ga na svoj strošek poslal kupcu. Če pa ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ali malomarnega ravnanja kupca, bo prodajalec izdelek poslal nazaj kupcu in mu pri tem zaračunal nastale stroške.
POŠILJK Z ODKUPNINO NE SPREJEMAMO!

NAVODILA ZA UPORABO

V spletni trgovini se najlažje orientirate po Kategorijah izdelkov. Če Vam je pri srcu določena blagovna znamka pa lahko uporabite tudi opcijo iskanja po proizvajalcih.

1. Izbira izdelka

Izberite izdelek tako, da kliknete na opcijo V Košarico! če niste prijavljeni ali registrirani, Vas bo samodejno preusmerilo na stran za prijavo/registracijo.

2. Kaj imam v Košarici?

Pod tabelo Košarica so trije gumbi:
Osveži – če želite spremeniti število izdelkov v košarici, to popravite v okencu v vrstici Količina in novo število shranite s klikom na Osveži. Če ste v košarico po nesreči dodali napačen izdelek ga preprosto označite pod opcijo Odstrani in popravljeno vsebino košarice shranite s klikom na Osveži.
Nadaljuj z nakupi – klikate in iščete naprej po spletni trgovini, in izdelek ki ste ga izbrali ostane v košarici.
Naročilo – s klikom na gumb nadaljujete z nadaljevanjem nakupovanja.
V vsakem trenutku lahko s klikom na povezavo Moja košarica preverite vsebino in nadaljujete z naročanjem izdelkov.

3. Pozdravljeni Gost!

Nov kupec - za nakupovanje v spletnem nakupovalnem centru Konekta se je potrebno registrirati. Registracija je dobrodošla za obiskovalce in obvezna pri prvem spletnem nakupu. Omogoča naročanje izdelkov, vnovčevanje darilnih bonov, vnovčevanje popustov, pregled naročenih izdelkov, naročanje na novice...
Že imam račun - Prijava je namenjena strankam, ki so že opravile spletni nakup in je namenjena zgolj lažji identifikaciji ob naslednjem nakupu – sistem Vas ob vsakem obisku prepozna po uporabniškem imenu (e-naslovu) in geslu ter Vam tako omogoča enostavnejše in hitrejše nakupovanje. Zavezujemo se, da bomo v spletnem nakupovalnem centru Konekta vsi spoštovali zasebnost obiskovalcev. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih nepooblaščeno ne razkrivamo tretjim osebam.

4. Podatki o dostavi

Naslov dostave - preverite naslov kamor želite da Vam dostavimo blago. Če želite prejeti blago na drugi lokaciji izberite opcijo Spremeni naslov.
Način dostave - lahko izbirate med različnimi načini dostave izbranega izdelka. Vašemu naročilu lahko dodate tudi komentar in s klikom na gumb Nadaljuj nadaljujete s procesom naročila.

Cenik dostave najdete na spletnem naslovu: http://www.konekt.si/dostava.php

5. Podatki o plačniku

Naslov plačnika - preverite naslov kamor želite, da Vam dostavimo račun. če želite prejeti račun na drugi lokaciji (npr. v primeru darila) izberite opcijo Spremeni naslov.

NAčIN PLAČILA:

Plačilo po povzetju - ob prevzemu blaga je kupec dolžan preveriti količino in kakovost naročenega blaga ter s podpisom potrditi prejem blaga. V kolikor kupec ugotovi, da blago ni dostavljeno pod dogovorjenimi pogoji, ima pravico, da blaga ne prevzame. Prodajalec kupcu izda račun za prodano blago in dostavnino.
Osebni prevzem je možen po predhodni najavi. Vašemu naročilu lahko dodate tudi komentar in s klikom na gumb Nadaljuj nadaljujete s procesom naročila.

6. Pripravljen sem za nakup

Prosimo Vas, da preverite če so vse vnešene informacije točne in po končanem pregledu kliknite na Potrdi naročilo.

7. Vaše naročilo je bilo sprejeto

Vaše naročilo je bilo uspešno sprejeto. Potrdilo o vašem naročilu boste prejeli na elektronsko pošto. Izdelki vam bodo dostavljeni v najkrajšem možnem času.
Spodaj imate še opcijo: Obvestite me o novostih glede naslednjih izdelkov. S klikom na gumb Nadaljuj lahko spet brezskrbno brskate po spletnem nakupovalnem centru Konekta.

Zahvaljujemo se vam za nakup!

Varovanje podatkov in zasebnost
Upravitelj spletne trgovine Konekt.si, Bojan Sep s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Vaše podatke bomo uporabili le za pravilno izvedbo nakupa in za obveščanje o novostih naše spletne trgovine. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni in posredovani tretji osebi. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke in sklenjene pogodbe, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

Pravno obvestilo
Spletna trgovina Konekt.si in vsi podatki na njej so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti in so uporabljeni samo za informativne namene in lažje razumevanje.Nadaljuj
  Informacije
O podjetju
Dostava
Pogoji poslovanja
Izjava zasebnosti
Kontakt
  Hitro iskanje


Napredno iskanje
  Novice in akcije
Prijava
Odjava
  Najbolje prodajani
01.Koaksialni kabel RG - 58/U
02.Koaksialni kabel H - 155
03.Koaksialni kabel H-2000-FLEX 100m
04.Koaksialni kabel RG - 213/UBX
05.PL - konektor za RG-58 PTFE
06.PL za vgradnjo PTFE
07.PL - konektor za H-155
08.BNC na BNC kotni vmesnik
09.PL na PL vmesnik
10.BNC - konektor za RG - 58
  Kaj je v akciji?
ICOM IC-7700 ICOM DSP-kratkovalovna postaja KV/50 MHz (160-6m) 2
ICOM IC-7700 ICOM DSP-kratkovalovna postaja KV/50 MHz (160-6m) 2

V košarico 5.699,00EUR
5.280,00EUR
ICOM IC-7700 ICOM DSP-kratkovalovna postaja KV/50 MHz ...
več o tem
Vse cene že vsebujejo 22% DDV.
© 2018 Konekt | Vse pravice pridržane | Spletna stran uporablja piškotke