IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Spletni nakupovalni center Konekt spoštuje Vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, ki so bili pridobljeni preko obrazca za registracijo skrbno varoval in jih ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabljal v druge namene. Pridržujemo si pravico uporabe Vaših osebnih podatkov izključno za uspešno izvajanje storitve dostave in obvešcanje o novostih v spletnem nakupovalnem centru Konekt.

VAŠA PRIVOLITEV ZA ZBIRANJE IN OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

Z registracijo v spletnem nakupovalnem centru Konekt in s strinjanjem s splošnimi določili soglašate s tem, da se vaši osebni podatki uvrstijo v seznam registriranih uporabnikov Konekt ter da se strinjate z uporabo vaših podatkov izključno za uspešno izvajanje storitve dostave in obveščanja o novostih v spletnem nakupovalnem centru Konekt.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Konekt se zavezuje varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.